mandag 30. januar 2012

LEK MED KAMERA OG FARGER

VAKRE PRIMULA ♥

 FARGERIKT FELLESSKAP :)
FASINERT AV DE SMÅ VANNDRÅPENE


Jeg har ikke speilrefleks kamera enda. Men der er mange gode digital kamera som er veldig bra.
På dette kamera er makro innstillingen upåklagelig, syns jeg da ! Så gøy å se blomster og gjenstander på nært hold :) Jeg blir like facinert hver gang når jeg ser blomster på denne måten ♥
Har bare blitt mere og mere interessert i fotografering, har planer om å ta et foto kurs når jeg får meg speilrefleks kamera !
Da håper jeg dere får en god uke :)) Takk igjen for fantastiske kommentarer GLEDESMIL

Klem Bente

fredag 27. januar 2012

KVINNER, SJOKOLADE OG LITT TIL ♥

I morgen skal jeg være med på et opplegg for "bare" kvinner. Til den anledning har jeg kjøpt inn fargerik twist som jeg har festet dette oppmuntring ordet til  :)) Har den erfaring at kvinner elsker slike små overraskelser Ikke mye som skal til  :)


♥♥♥♥♥Har lyst å gi denne lille oppmuntringen til deg også :)) Såå mange fine/flotte damer rundt omkring :)
Mange av dere er jeg så heldig å bli litt "kjent" med også :)

Takk for at du titter innom bloggen min
GOD HELG

Bente klemmer

mandag 23. januar 2012

VÅRLIG INSPIRASJON OG GAMMELT INTERIØR BLAD


Her kastes ikke flotte interiør blader :)) Elsker å ta de frem og finne inspirasjon for årstiden :) Dette er VAKRE HJEM 2009, like aktuelt da som no :)


Dette syns jeg var aldeles nydelig


Sarte vårblomster, rustikk bakgrunn, hønsenetting, zink LOVE LOVE Har vært artig å prøvd å lage et lokk av hønsenetting, bruke som mal glasslokket til kakefatet mitt :) Sikkert ikke så vanskelig !


Ute er det kaldt og isete på vegene, men med lengre og lysere dager blir lengselen til vår sterkere ♥ April/Mai er mine favoritt måneder. HVA ER DIN FAVORITT MÅNED ??

 Klem og ønske til alle om en flott uke

 Bente

torsdag 19. januar 2012

SMIL SMIIIL OG KILEKRIG :)Da hiver jeg meg på fotokonkurranse hos bloggen ØYEBLIKK som har utfordringen SMIIIL . Syns det er kjempegøy å bli med :))
Her er guttaboys i gang med kilekrig :) Bildet er tatt i sommer på Hellesylt, en nydelig perle som vi er så heldig å få ha et familie landsted Gode sommer minner kan man jammen leve lenge på :) Må bare få sagt at døra i bakgrunnen er min favoritt dør ♥♥

 Ha en trivelig dag videre :) Velkommen også til nye følgere,koselig :)

 Klemmis Bente

tirsdag 17. januar 2012

TIPS : HVORDAN LAGE LERRETS BILDE SELV

Lerrets bilde er dyrt og for de som elsker å ta bilde er det kjekt å ha muligheten å kunne lage selv:)) Få de i opp på veggen eller som en flott gave ! Du får bestilt lerrets papir på "inkclub" ! Så sett i gang :))


Her har jeg bare tatt det i en ramme jeg hadde liggende.(litt for liten :// Ellers er det fint å stifte arket opp på en billig lerrets ramme, da blir det små bilder siden arket er A4 størrelse ! Med vanlig blekk skriver er ikke bilde helt vannfast heller. Så du bør sikkert spraye over med matt lakk. Spør på hobby butikk !

 Håper du kan ha glede av tipset mitt :)) )

Have a nice day ♥

 Bente

lørdag 14. januar 2012

SPRE LITT ROSER RUNDT DEG

Buketten jeg kjøpte på torsdag ble bare kortere og kortere. Begynte å henge med hode enda jeg beskjærte den riktig :/ Enten måtte jeg levere den tilbake eller lage små buketter rundt omkring ! Litt korte, men det ble ikke så verst :))
Anne på landet har et innlegg på bloggen sin, der hun lager mange flotte blomsterdekorasjoner av en bukett med blomster :)) Ta en titt å se :)


Fikk køpt meg flere små flasker på MESTERGRØNN, 10 kr for 4 stk :)) Her har jeg hengt en flaske på et gammelt vindu !

                         
Tre små flasker på lysbrettet, ene flasken litt større :)) Tror jeg har blitt hekta på småflasker :D
Litt uskarpt bilde, ikke lett å ta skikkelige kvelds bilder !

Ha en god helg og takk igjen for nydelige kommentarer som blir lagt igjen her !

 STOR KLEM Bente ♥

søndag 8. januar 2012

ELVIS OG JEG 8.JANUAR


Da har jeg bursdag :)) Dagen startet meg deilig frokost på senga fra min snille snille mann ♥ Gavene skal jeg pakke ut no, yeaa :)) Pakker er noe man aldri blir for gammel til å like :))
Har akkurat pakket ut noen gaver inni mellom innleggene. Fikk laminerings-maskin, gammeldagse oppvask koster og lavendel fra Søstrene Grenes, leggvarmere og sminke veske :)) Heldige meg :) Da får jeg fortsette med feiringen :))
 Ha en fin fin dag dere også ♥

 Klem Bente

lørdag 7. januar 2012

HANDMADE LERRETS BILDE


Her er min nydelige niese som brud i 2010 :)) Hadde lyst å prøve meg på et lerrets bilde av henne, har brukt et transparent papir/folie og festet det til lerrete. Det er litt slitt effekt, men det syns jeg er bare sjarmerende :)


Ble litt skimmer i bilde, men ville vise hvordan det det hang på veggen !


Kjempe vakker som brud Trykk på bilde så blir det stort :)

 God helg til dere alle og VELKOMMEN til nye følgere, kjempekoselig :)

 Klem Bente

onsdag 4. januar 2012

FOTOKONKURRANSE HOS FABELAKTIG

Her er mitt bidrag til FABELAKTIG sin fotokonkurranse: Mitt beste interiør bilde :)) Vinneren får et Nikon D5100 speilreflaks kamera og andre premien et Nicon Coolpix AW100, skader ikke å prøve :))) Trekning 31. januar. Syns dette bilde er enkelt, med et ENKELT budskap !!! Ha en "fabelaktig" kveld ♥ Klem Bente

søndag 1. januar 2012

GODT NYTTÅR ,GLEDER MEG TIL FORTSETTELSEN
Tusen takk igjen for et innholdsrikt år som var ♥ Pga.bloggen har jeg kommet i kontakt med masse fantastiske, flotte, inspirerende mennesker ♥ Oppmuntrende kommentarer som gleder laaaangt inni hjerterota, blir så glad for hver og en :)) Dere er unik ♥ Gleder med til mange flotte innlegg fra dere i det nye året :))
 Masse lykke ønskninger fra meg til dere ♥

 Klem Bente ♥