torsdag 8. september 2011

ET LITE BESØK I STUEKROKEN


Er litt i tvil om jeg skal male stuebordet, liker å ha litt kontraster i interiøret. Tenkte litt på lys grå, men hva syns dere ?
De vatterte teppene er kjøpt på en koselig butikk som heter Emmas Verden, linputene fra H&M HOME og velurputene fra Kid.


Speilet var i utgangpunktet svartbeisa, jeg malte det i hvitt med litt antikkfarge i og malte sjablong rundt kanten. Rammen ble så bred og tom uten noe pynt rundt syns jeg !


Med dette vil jeg ønske dere en koselig dag :))
Nå er jeg spent om innlegget kommer ut på bloggrollen, krysser fingrer :)

Takk for koselige kommentarer ♥

Klem Bente

9 kommentarer:

 1. Takk for koselig kommentar hos meg =)
  Så koselig du har det. Syns ikke det gjør noe at bordet er mørkt :) Det mørke er jo på vei inn igjen, så :)

  SvarSlett
 2. Hei Bente :)
  Tusen takk for alltid koselig kommentarer, de gjør godt ღ ang innlegg på bloggrollen som du lurte på så vet jeg dessverre ikke hvorfor de ikke oppdaterer seg? – jeg tok deg bort på bloggrollen min nå, og la inn deg på nytt – men får deg ikke opp??? – veldig rart…

  Koselig bilder fra loftstua di ღ syns bordet ditt er veldig fint som det er jeg :) Personlig liker jeg litt kontraster, og elsker alle bruntoner, grått tror jeg kommer til å kanskje bli kjedelig? – heller hvitt kanskje? Kjempefine tepper du har kjøpt hos Emmas Verden, hun har mye fint :) – kommer et innlegg fra da jeg var innom hos henne i sommer snart ;) Syntes at speilet ditt ble veldig fint… Tusen takk også for tips ang Krystallsoda, dette har jeg bare hørt om og aldri prøvd før :) Ønsker deg en flott kveld videre, og uke :) Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Hei igjen :)
  Nå er du på bloggrollen min ღ
  - ville bare si fra :)

  Jeg tok deg vekk, og så la jeg
  deg til igjen, klem fra meg...

  SvarSlett
 4. Så utrolig koselig blogg du har.
  Legger meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre.

  SvarSlett
 5. takk for koselig kommentar inne hos meg :)
  Dårlig oppdatering på bloggrollen er noe som oppstår av og til uten at jeg kan forklare hvorfor.
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 6. Så koselig du har det!!! Du er på bloggrollen min nå.... Har selv hatt problemer med min blogg, men så ser det ut som det har ordnet seg!

  Ønsker deg en strålende helg!!

  Klem fra Kathrine!

  SvarSlett
 7. Hei hei! Koselig stue, flott speil! Koselig med ved i sinkbaljen også! :) Vi har grått bord i stua og det synes jeg faktisk er litt "anonymt" på en måte. Vi har hatt det i mange år og skal bytte det ut etter hvert. (Mest fordi det er litt for stort.) Men om du vil male lyst så ville jeg gått for hvitt. Min erfaring av grått er at det blir litt ingenting... Håper du skjønner hva jeg mener! Ha en fin søndag! :)

  SvarSlett
 8. Så utrolig koselig sofakrok du har! Vanskelig avgjørelse angående bordet. Men blir sikkert fint grått! Hjertelig takk for hyggelige kommentarer inne hos meg! De varmer :)

  SvarSlett
 9. Vad mysigt du har i ditt vardagsrum;) Jag tycker helt klart du ska måla bordet ljusgrått eller vitt, så blir det lite lagom soft till övriga inredningen...!
  Ha en härlig kväll <3
  Kram fia

  SvarSlett

Tusen takk for super hyggelige kommentarer ♥