fredag 9. desember 2011

AMARYLLUS I REDSKAPS HOLDERKjøpte denne på Clas Ohlson igår for å ha kjøkkenredskaper oppi, men syns den gjorde seg bedre som blomster krukke :)) Billig var den også ;)


Flott budskap, det er jo det julen handler om ♥♥

Disse søte bambiene har jeg fått i jule gave med datteren min, kjøpt på hobby butikk og malt !
Liker de kjempe godt :))
Nå er det ikke lenge til hun kommer hjem på juleferie :)) GLEDE ♥

Ha en super dag :))

Jule klemmer til dere fra meg ♥

12 kommentarer:

 1. Amaryllisen passet veldig godt i den krukken. Fint med de tekstene på den. Likte også veldig godt bambiene. De gjorde seg godt på bordet. :)

  SvarSlett
 2. Kjempeflott med amaryllisen i den vakre betongkrukken! Visste ikke de solgte så fine ting på Clas Olson:) Koselige bambifigurer:) Likte godt pleddet som du har i sofaen også:)) Og det fine julehjerte:) God helg til deg! Klem Ellen.

  SvarSlett
 3. Lekkert var det. :)
  Flotte bambier også!
  klem

  SvarSlett
 4. Hei på deg.
  Så flott med amaryllis i den vakre krukken. Søte bambifigurer ;))
  Ønsker deg en riktig fin adventshelg.
  Klem, Monica

  SvarSlett
 5. Amaryllis er nydelig og den passet perfekt i den krukka. Kjempefine Bambier du har fått av jenta di. jenta mi kommer hjem på mandag. Jeg har ikke sett henne siden august, så det gleder jeg meg veldig til.
  Trist å høre at mamman og pappan din er gått bort. Jeg husker dem godt. Laget ikke mamman din veldig godt plommesyltetøy? :)
  "Et menneske lever så lenge noen minnes dem." Et mexikansk uttrykk som jeg liker veldig godt. Godt å tenke på når man savner noen som er borte.
  Ellen :)

  SvarSlett
 6. Så fint det blei:) så også på samme krukken på Clas, til og med samboeren likte den! :) Men glemte å kjøpe den, hehe. Koselig stemning iallefall:)

  SvarSlett
 7. Heia Bente;) så koselig du har ordnet , den passet godt som blomsterpotte,helt enig;) likte bambiene dine så godt og ekstra koseli å ha noe som ungene har laget. Min lille gutt på 4 år sier han har pyntet glass i barnehagen til mammaen sin som jeg skal få til jul-smelt;) Ja koselig med tradisjoner og baking, sånn man har med seg hele livet. Tantejentene mine er 22,18,17 og 13 år og kosa seg så ilag med han på 4 år og pepperkakebaking;) Så godt at du får jenta de snart hjem-det er skikkelig stas. Ønsker deg og dine en fin helg-klem fra meg til deg;)

  SvarSlett
 8. Amaryllis er bare så flott. Ser jo egentlig litt stusslig ut først, men tenk at den nydelige blomsten kan komme ut av en løk! Ha en fin helg!

  SvarSlett
 9. Den krukka var utrolig fin, koselig å sette blomster i:)
  Tenker å ta meg en tur på mandag å handle litt juleblomster, og kanskje noen julegaver.
  Lysene dine under, med damer var også nydlige; flinke du:)!
  Klem:)

  SvarSlett
 10. Kjempefin krukke, passet utmerket til amaryllisen. Så fine lys du har laget forresten, tenker de får ben å gå på. :)

  Ha en flott ny uke, nå er det snart innspurten.

  Stor klem

  SvarSlett
 11. Så herlig den redskapskrukken var, og passet jo helt perfekt til amaryllisen! Reinsdyrene du har fått av din datter var også supersøte :)

  Ønsker deg fine adventsdager videre!

  Klemmer fra Hildegunn

  SvarSlett
 12. Dette var en koselig blogg....fylt med god atmosfære;o) Takk for titten, og fortsatt god førjulstid til deg fra Maliva

  SvarSlett

Tusen takk for super hyggelige kommentarer ♥