onsdag 14. desember 2011

MIN JULEKALENDER


Her er min julekalender :)) Har hatt den i mange år, kjøpte den på julemesse som menigheten vår hadde! Like kjekt hver gang når den blir tatt frem :) Et oppmuntrings ord for hver dag ! Konvoluttene er laget fra gamle tapet bøker ! Flott ide' syns jeg :)) Her får jeg ikke gjort så mye med juleforberedelsene. Feber og slapp, så sofaen er god å sitte i no ! Håper jeg kommer til hektene, har ikke tid å være syk !!!!!
 Ha en fin førjul alle sammen :))

 Husk å kos dere ! Klem klem

7 kommentarer:

 1. Så utrolig flott kalender! Den skal jeg jammen prøve å huske til neste år- er jo en fantastisk fin gave å gi bort:)Ønsker deg en velsignet god dag!

  SvarSlett
 2. Det var en veldig fin julekalender. Så flott med konvoluttene med fine vers i. Fint hjerteoppheng også. Håper du blir bra igjen snart!

  SvarSlett
 3. For en koselig kalender ♥
  Herlig med slike som man tar frem år etter år og blir glad i;)

  God bedring!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Helt nyyydelig kalender! Så vakkert! Ønker deg masse god bedring! Ikke gøy å være syk. Go klem Ellen.

  SvarSlett
 5. Heia Bente:) så fiiin kalender og flott med ord til ettertanke. håper virkelig du er blitt frisk og koser deg med førjulstiden- bare noen dager til selve julekvelden- god klem til deg fra meg;)

  SvarSlett
 6. Utrolig flott adventskalender du har!!

  Så er den fjerde adventshelgen her alt, og julen ligger og lurer rett rundt hjørnet! Håper du nyter dagene og koser deg med den hyggelige førjulstiden!

  Ha en fin helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett

Tusen takk for super hyggelige kommentarer ♥